По-рано днес Серина Уилямс изигра последния мач в своята знаменита кариера,

...
По-рано днес Серина Уилямс изигра последния мач в своята знаменита кариера,
Коментари Харесай

Томлянович: Много съжалявам, защото обичам Серина; няма да е същото без нея

По-рано днес Серина Уилямс изигра последния мач в своята популярна кариера, откакто Айла Томлянович постави завършек на нейния " Последен танц " в третия кръг на US Open. Легендарната американка завърши своя професионален път с над тричасова яростна борба, в която се бори до последната секунда, засвидетелствайки за следващ път своя несклоняем шампионски дух, трансформирал я в най-великата тенисистка в историята. Първата, която отдаде заслужена респект на 23-кратната шампионка от Шлема, бе точно Томлянович, заявявайки следното:

" Наистина скърбя, тъй като обичам Серина също толкоз, колкото и всички вие ", стартира австралийката, обръщайки се към 30-хилядната аудитория по трибуните. " Това, което е направила за мен, за спорта, е необикновено. Никога не съм си помисляла, че един ден ще имам шанса да играя против нея в последния ѝ мач в кариерата.

Това е халюцинационен миг за мен. Смятах, че ще ме победи. Напрежението не беше върху мен. Тя е Серина. До последно знаех, че тя е в отлична позиция да завоюва. Дори когато изоставаше с 1:5. Не знаех какъв брой мачбола ще са ми нужни, с цел да затворя дуела, само че тъкмо това за следващ път демонстрира какъв брой е борбена. Тя е най-великата за всички времена, точка.

Загубих втория сет, макар че не направих толкоз доста неточности. Тя просто игра ужасно. Не можех да си разреша никакво разпределяне. Знаех, че даже секунда загуба на централизация щеше да ми коства третия сет.

Мисля, че тя е олицетворение на това, че нито една фантазия не е прекомерно огромна. Без значение от кое място идваш, без значение от събитията, ти можеш да постигнеш всичко, в случай че вярваш в себе си, в случай че обичаш това, което правиш, и в случай че имаш поддръжката на хората към себе си. Несъмнено ще ми липсва на корта. Няма да е същото без нея ", приключи речта си Томлянович.

" I love just as much as you guys do. "
— US Open Tennis (@usopen)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР